Even voorstellen

Mijn naam is Sandy Marijnissen. Opgegroeid op het zadel van een racefiets in het Brabantse land. Al vanaf jonge leeftijd heb ik competatief aan wielrennen gedaan en op wat latere leeftijd ook aan triathlon en hardlopen. Sport is altijd een belangrijk onderdeel van mijn leven geweest. Sinds enkele jaren ben ik blij te kunnen zeggen dat sport ook mijn werk is, maar eigenlijk voelt het niet eens als werken.

 

Mijn sportverleden is een belangrijke basis voor het goed uitoefenen van mijn beroep als personal trainer. Uiteraard bezit ik ook de nodige kennis die een trainer hoort te hebben als het gaat om het menselijk lichaam, trainingsvormen en wat er precies met het lichaam gebeurt tijdens het sporten. Ik ben gediplomeerd trainer en heb ervaring met training geven aan verschillende doelgroepen en het gebruik van verschillende trainingsmethoden.

Specialisatie

Mijn trainingen kernmerken zich door kwaliteit en creativiteit met altijd een zeer goed oog voor jouw belastbaarheid, mobiliteit en flexibiliteit. Goed kijken is immers één van de belangrijke dingen tijdens trainingssessies. Als je bij mij komt trainen, kun je  er vanuit gaan dat ik meteen in een eerste sessie jouw zwakke plekken zie. Daar gaan we dan natuurlijk aan werken in onze trainingen.

 

Waarvoor ben jij bij mij o.a. aan het goede adres?

  • Gewichtsafname
  • Krachttraining voor vrouwen
  • Functionele training (trainen met eigen lichaamsgewicht)
  • Suspension training (TRX-training)
  • Revalidatietraining
  • Sportspecifieke training (m.n. duursport)

Trainingspakketten

Het is effectief om volgens een plan voor een bepaalde tijd aan de slag te gaan. Sowieso zie je na drie maanden pas echt resultaat. Wanneer je besluit om bij mij te komen trainen, kun je kiezen voor een pakket van 4, 8, 12 of 24 lessen. Wil je liever een andere constructie die misschien beter bij jouw doelstelling past? Geen probleem! In overleg bekijken we wat mogelijk is.